Privacyverklaring

We zijn druk bezig geweest met het implementeren van nieuwe privacywetten. We respecteren de privacy en vertrouwelijkheid van onze klanten en gebruikers, maar soms hebben we persoonlijke informatie nodig. In deze verklaring leest u welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beveiligen en verwerken. Dit privacybeleid is van toepassing op onze website (“Website”) en de diensten die wij aanbieden (“Diensten”). Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (relevante wetgeving).

Jonger dan 18

Als je jonger bent dan 18 jaar, heb je toestemming van een ouder of voogd nodig om onze Website en Diensten te gebruiken.

Persoonsgegevens

We verwerken persoonsgegevens om onze Website en Diensten te leveren. De term "persoonsgegevens" verwijst naar informatie die kan worden gebruikt om u als individu te identificeren. Deze definitie is in overeenstemming met de Relevante Wetgeving.

Uw toestemming

We kunnen uw informatie op verschillende tijdstippen opslaan, bijvoorbeeld wanneer u onze Website bezoekt, een account op onze website aanmaakt, onze Diensten of neem contact met ons op. Wij mogen uw gegevens verwerken omdat wij in dit privacybeleid uw toestemming vragen. Daarnaast hebben wij uw gegevens nodig om een ​​overeenkomst tussen u en ons na te komen. Als u ervoor kiest om uw gegevens niet te delen, kunnen we u mogelijk onze diensten niet leveren.

Daarnaast zullen wij uw gegevens niet zonder uw toestemming verwerken, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

Welke informatie verzamelen we en wat doen we ermee?

Om onze Website en Diensten te gebruiken, hebben we de volgende gegevens van u nodig:

  • Uw naam
  • Uw geslacht
  • Uw adres
  • Uw woonplaats
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres

We hebben ook we verzamelen enkele niet-persoonlijke informatie van u wanneer u onze website gebruikt, zoals:

  • de naam van de browser die u gebruikt.
  • Het besturingssysteem dat u gebruikt.
  • De serviceprovider waarmee u verbinding maakt met internet.
  • Het apparaat waarmee je onze website bezoekt

Vragen over de wedstrijd

Als je meedoet aan een actie of wedstrijd, vragen wij om uw persoonlijke gegevens. Zo kunnen we de actie draaien en de winnaar(s) bekend maken. We zullen alleen om aanvullende informatie vragen als je een winnaar bent van de actie, en we zullen deze informatie alleen gebruiken om contact met je op te nemen over een prijs en betaling.

  • Abonneer je op de Winkel-nieuwsbrief
  • Vul aanvullende informatie in (link in bevestigingsmail)

Winnaar wordt Een keer per maand, gekozen door een onpartijdige loting. Handelskrediet is alleen te besteden in een van onze showrooms.

Nieuwsbrief

<> Winkel biedt nieuwsbrieven aan. Zo blijf je op de hoogte van aanbiedingen, (kortings)acties en ander nieuws. Om zeker te zijn van uw toestemming maken wij gebruik van een nieuwsbriefaanmeldingssysteem. Zo is er in elk bericht een afmeldmogelijkheid opgenomen.

Beveiliging

We doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens door onbevoegde personen. Dit voorkomt dat degenen die geen relatie hebben met uw gegevens er toegang toe hebben. Dit doen wij door de volgende maatregelen:

  • Versleutel (versleutel) digitale bestanden die persoonsgegevens bevatten.
  • Beveiligen van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL) of vergelijkbare technologie
  • Gegevensbeveiliging in overeenstemming met ISO 27001.
  • Gegevens zijn alleen toegankelijk voor personen die dat nodig hebben hen.
  • Toegang tot gegevens wordt beschermd door authenticatie in twee stappen.

Bewaartermijn

We zullen je persoonsgegevens niet langer bewaren dan we nodig hebben voor de doeleinden die we eerder hebben beschreven.

Met wie delen we uw persoonlijke gegevens?

Verwerkers

Het komt voor dat andere partijen uw gegevens van ons ontvangen. Met deze partijen spreken wij in de verwerkersovereenkomst af dat zij zorgvuldig met uw gegevens omgaan en alleen de gegevens ontvangen die nodig zijn voor het verlenen van hun dienstverlening. Deze partijen gebruiken uw gegevens alleen in opdracht van ons en niet voor eigen doeleinden. We kunnen uw gegevens bijvoorbeeld overdragen aan Google Analytics. Ze voeren webanalyses uit. Deze partij is een “verwerker” in de zin van de Relevante Wetten.

Doorgifte

Wij verwerken uw gegevens alleen binnen de Europese Unie. Wij verwerken uw gegevens alleen buiten de Europese Unie als dat land een passend beschermingsniveau voor uw gegevens biedt.

Zonder uw toestemming zullen wij uw gegevens nooit doorgeven aan andere landen of partijen dan hierboven vermeld.

Links

Onze website kan links naar andere websites bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacybescherming van deze websites. Wij raden u daarom aan om altijd het privacybeleid van de betreffende website te lezen.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat via een server wordt verzonden. website naar de browser wordt gestuurd. De browser slaat het bestand vervolgens op uw apparaat op. Uw apparaat krijgt een uniek nummer toegewezen dat onze site zal gebruiken om het apparaat later te herkennen.

We kunnen cookies gebruiken om uw ervaring op onze site te verbeteren. Ook maken cookies onder meer de snelheid van de website, het veilig bezoeken van onze website en het opsporen van fouten op onze website mogelijk.

Door cookies op te slaan, zorgen we er ook voor dat:

  • Uw artikelen worden opgeslagen in uw winkelwagen.
  • U blijft ingelogd en kunt zonder onderbreking winkelen.
  • U winkelt veilig bij Winkel.
  • de website is snel
  • We kunnen verbeteringen testen.
  • Wij kunnen u persoonlijk adviseren op basis van wat u eerder heeft gekocht en/of bekeken.
  • U kunt producten delen via sociale medianetwerken zoals Facebook en Google.

U kunt cookies altijd zelf verwijderen of uitschakelen in uw browserinstellingen. Wanneer u onze website bezoekt, worden er geen cookies meer opgeslagen. Let op, onze website werkt mogelijk niet zonder cookies.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen dit privacybeleid wijzigen. Als we het privacybeleid in belangrijke mate wijzigen, zullen we samen met het nieuwe privacybeleid een bericht op onze website plaatsen. We zullen geregistreerde gebruikers met hun e-mailadres op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen. Indien u niet als gebruiker geregistreerd bent, raden wij u aan de Website en deze verklaring regelmatig te raadplegen.

Uw rechten

De informatie die wij van u ontvangen is persoonlijk. Zo heeft u de volgende rechten:

  • u kunt ons vragen uw gegevens te verifiëren;
  • u kunt ons vragen uw gegevens te corrigeren, te beperken of te wissen;
  • U kunt bij ons een kopie van uw gegevens opvragen. Wij kunnen deze kopie - op uw verzoek - ook aan een andere partij overdragen zodat u het zelf niet meer hoeft te doen;
  • u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens;
  • U kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u van mening bent dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerken;
  • U kunt uw toestemming voor de verwerking van uw gegevens op elk moment intrekken. Vanaf het moment dat u uw toestemming intrekt, kunnen wij uw gegevens niet meer verwerken.

Als u nog andere vragen of opmerkingen heeft over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op.